Ibland bjuder livet på snabba vändningar och så plötsligt har förändringens vind fångat just mig och för mig 100 mil hemifrån till nya spännande möjligheter. Långt ifrån min underbara familj och vänner kommer jag att skapa mig en helt ny tillvaro som jag mer än gärna vill dela med mig av!




lördag 17 mars 2012

En liten sjukstuga

Vid hemkomsten igår upptäckte jag en halt hund, en riktigt halt hund! Stackars Ayla har gjort någonting med benet som är svullet och ömt att gå på. Hon haltar sig fram men vill gärna gå på promenader och i trappor ändå. Som tur är finns jag som sätter stopp för spektaklet! Jag och husse finns ju som hjälp! Varpå en motsträvig Ayla fick bäras ned från övervåningen i morse.

För att få ned svullnaden och förhoppningsvis för att få benet att kännas lite bättre har jag nu gjort ett hemgjort bandage av en gammal handduk som är uppblött i kallt vatten. En isbit ligger i paketet över svullnaden. Kanske lindrar det lite?

Bara att hoppas att detta är en stukning (hon är ju rätt flamsig när hon springer runt i trapporna) och inte ett steg åt det sämre hållet vad gäller ålderskrämpor. Herrejösses, hon fyller ju snart "bara" 8 år! Dessutom lovade hon mig när hon var liten att hon skulle leva för evigt......

Det blir i alla fall en helg utan promenader och mycket vila för hennes del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar