Ibland bjuder livet på snabba vändningar och så plötsligt har förändringens vind fångat just mig och för mig 100 mil hemifrån till nya spännande möjligheter. Långt ifrån min underbara familj och vänner kommer jag att skapa mig en helt ny tillvaro som jag mer än gärna vill dela med mig av!




tisdag 22 januari 2013

Valet av ort....

....att bosätta sig på var kanske inte helt optimalt ändå. I år igen blev Munkedal utsett till den dyraste kommunen att bo i om man räknar på en bostads avgifter i tex el, vatten, avlopp, sophämtning osv. Lysande. Helt lysande. 875 kronor MER i månaden här än i tex Luleå. Hmf. Det skär i mitt lilla ekonomiska sinne....

För övrigt upptäckte vi en annan liten miss i planeringen. Elgubbarna har ju varit här och fixat det allra sista. Skönt att få en grej avbockad från att göra listan! Dock när vi nu har börjat använda vår fina belysta grovingång inser vi att det saknas en viktig lysknapp från grovingången till källaren. Så när man går in i grovingången kan man tända och få allt belyst men när du sedan ska in till källaren och uppför trappen får du famla i mörker - för lysknappen till de lamporna sitter vid trappens topp..... Mycket klantigt att vi inte såg detta när vi lix fixade allt annat!!

Jag envisas dock ändå att gå in grovingången, det är ju ljust i början i alla fall.....

1 kommentar:

  1. Såg idag att vi verkar bo i en av de billigaste kommunerna. =)

    SvaraRadera